Projectes

Yo También Leo


Queda poc per lliurar la versió lite de Yo también leo. Un gran projecte que aportarà un valor afegit al món dels infants.

Què és Yo también leo?

Yo también leo és una aplicació dissenyada especialment per a que nens i nenes amb síndrome de Down, autisme i altres tipus de diversitat cognitiva aprenguin a llegir amb una metodologia adaptada a les seves necessitats.

Està basada en els principis del mètode de lectura global, defensat i utilitzat amb èxit per especialistes en educació especial.
L’aplicació Yo también leo, dissenyada tenint en compte les necessitats dels nens, s’ha creat per potenciar al màxim les seves capacitats.

Yo también leo afegeix al mètode de lectura global una fase inicial de jocs que estimulen les capacitats perceptives d’aquests nens. Amb el joc s’introdueix la percepció global de paraules i s’avança a través de les diferents fases fins aconseguir la lectura de texts curts. L’aplicació permet al nen progressar al seu ritme, sense pressions ni frustracions.

Per què es necessaria una aplicació com Yo también leo?

Aquest video es la millor manera d’explicar per què una app educativa com Yo también leo es necessaria per ajudar a nens amb síndrome de Down i altres tipus de diversitat cognitiva en el proces d’aprenentatge de la lectura.

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *