Projectes

Star Gaze: projecte VR amb eye tracking


“Un any després de la batalla d’Endor, la nova República encara te problemes per prendre el control d’alguna sectors del la vorera exterior. Homes forts, els Moff i almiralls s’han convertit en senyors de la guerra que es disputen el poder entre ells.

Acompanyes al General Solo durant una missió per pacificar un conflicte entre Hutts que donen suport als nous autoproclamats líders del sector.

Just quant voles entre Teth i Nal Hutta per recollir al general i al seu sequi, t’assalta una quadrilla de caces romanents de l’imperi, causant grans danys al mòdul de salt hiperespacial. Aconsegueixes allunyar-te fent un salt a cegues.

Després d’aconseguir informar de la teva situació, reps noves ordres… has d’explorar el quadrant de Gand amb l’objectiu de localitzar el planeta druida miner de Malagarr abans de reunir-te de nou amb el general i solucionar la guerra entre els Hutts.”

Aquesta és la història principal del joc basat en StarWars i dissenyat en VR.

La gran novetat és que el jugador fa anar la nau i apunta amb els ulls mitjançant un sistema d’eye tracking que ens proporciones les ulleres VR FOVE. D’aquesta manera les persones amb mobilitat reduïda poden gaudir de l’experiència del joc en realitat virtual.

El joc està en fase I de desenvolupament i, a continuació, us en mostrem unes imatges.

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *