Què i Qui som?


qui somViOD Game Studio neix amb la voluntat d’acollir a alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior i d’estudis Universitaris, relacionats amb el món dels videojocs i dels Serious Games, en el seu període de pràctiques curriculars o extra curriculars.

Som en Carles Bonet i l’Àlex Rios, ideòlegs i creadors de l’exitós Cicle Formatiu de Grau Superior DAM-ViOD (Desenvolupament d’aplicacions Multiplataforma especialitat en Videojocs i oci digital realitzat a Balmes i Granollers).

A partir de la creació del cicle decidim posar en marxa un estudi de videojocs dedicat als Serious Games en el que els alumnes del Cicle DAM-ViOD i d’altres estudis afins hi vinguin a fer les seves pràctiques.

Darrere l’estudi es troba l’Equip de Gestió d’Escola Pia Catalunya, l’Escola Pia Granollers i l’Escola Pia Balmes.

Actualment estem treballant en vàris projectes de diferents empreses com per exemple, l’Escola de Bombers de Catalunya, l’Escola Pia Catalunya, l’hospital Germans Trias i Pujol, etc..

També tenim un departament dedicat a la docència en videojocs amb l’objectiu de promocionar el sector. L’oferta la formen un paquet d’extra escolars per alumnes de primer a quart d’ESO i formacions a empreses i o professionals que vulguin millorar el seu nivell de UNITY, etc…