Què i Qui som?


ViOD Game Studio neix amb la voluntat d’acollir a alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior i d’estudis Universitaris, relacionats amb el món dels videojocs i dels Serious Games, en el seu període de pràctiques curriculars o extra curriculars.

Som en Carles Bonet i l’Àlex Rios, ideòlegs i creadors de l’exitós Cicle Formatiu de Grau Superior DAM-ViOD (Desenvolupament d’aplicacions Multiplataforma especialitat en Videojocs i oci digital realitzat a Balmes i Granollers).

A partir de la creació del cicle decidim posar en marxa un estudi de videojocs dedicat als Serious Games en el que els alumnes del Cicle DAM-ViOD i d’altres estudis afins hi vinguin a fer les seves pràctiques.

Darrere l’estudi es troba l’Equip de Gestió d’Escola Pia Catalunya, l’Escola Pia Granollers i l’Escola Pia Balmes.

També tenim un departament dedicat a la docència en videojocs amb l’objectiu de promocionar el sector. L’oferta la formen un paquet d’extra escolars per alumnes de primer a quart d’ESO i formacions a empreses i o professionals que vulguin millorar el seu nivell de UNITY, etc…

En l’actualitat:

Actualment estem Treballant en diversos projectes, entre ells Star Gaze, una experiència en RV totalment inclusiva per a tots els gamers, amb especial èmfasi en aquells de mobilitat reduïda al patir d´alguna malaltia neuro-degenerativa.

La història del joc ens situa en un moment en què un grupuscle d’Éssers humans evolucionats controlen la galàxia des de la Unió, predicant els beneficis que suposa actuar i viure com un ésser humà.

El jugador pren el control d’un cadet de la Unió, en el qual sembla una altra missió d’entrenament. La seva nau la K0-D3X “Agnitio” es abordada per una Força desconeguda que l’obligarà a lluitar per la seva vida, tenint que reunir-se amb la resta de cadets i oficials per reprendre el control del pont i dirigir la nau Cap a un aterratge d’emergència.

Aquesta campanya pretén aconseguir Finançament per poder comercialitzar el joc en plataforma STEAM per a PC.

El joc es podrà jugar amb ulleres VR HTC, Ocullus o compatible i també amb les noves ulleres Fove. En el cas de les ulleres Fove el jugador interactua amb el joc amb els ulls sent ideal per gamers amb problemes de mobilitat.

Serà el primer vídeo joc comercial que tindrà en Compte a un grup de jugadors moltes vegades oblidats pels fabricants.

Aquest fet conscienciarà el sector dels videojocs creant un precedent que pot influir en futurs Desenvolupaments.

El desenvolupament del joc proporcionarà un coneixement de R+D a la nostra fundació que ens ajudarà a estendre-ho a altres aplicacions de tipus serious game destinades al sector de rehabilitació de pacients amb problemes de mobilitat.

Comptem amb un jove equip per dur a terme el projecte, que està format per Roger, Raúl, Iván, Marcos (2), Patricia, Juan (2), Mario, Carlos, Felipe, Jose, Alex, Adrià, Sergio, Enric (2), Sergi, Dani i Víctor. Tots ells ronden entre els 19 i 35 anys, venen del Barcelonès, Baix Llobregat, Maresme i del Vallès Occidental, i tots ells han cursat estudis relacionats amb DAM-ViOD, animació 3d, programació, disseny de videojocs i enginyeria. Les seves funcions en Star Gaze són supervisar, dissenyar històries, mecàniques de joc, programar, il·lustrar, entre altres.